Bagateller.com ble hacket

Espen 2007 11 26

Bagateller.com er tilbake

På søndag ble bagateller.com angrepet av en tåpelig hacker som byttet ut framsiden med en flott, svart side med dryssende tall. Det hele var meget lekkert og elegant gjennomført. Gratulerer til den beskjede personen som ikke vil tilkjennegi sin identitet.

Sidene har desverre ikke vært tilgjengelige siden angrepet ble oppdaget, siden jeg har måttet prioritere særemnet mitt. I dag “feiret” vi i norsktimen med kaker og frukt — så nå er det bare glade dager fremover! Samtidig som at jeg rensket opp etter inbryteren, har jeg utført en del vedlikehold, og håper vi kommer til å oppleve færre feil i framtiden.

Sidene skal virke fint nå, men jeg ble ikke fornøyd med illustrasjonsbildet.

2 kommentarar til “Bagateller.com ble hacket”

  1. Solveig says:

    Hva var galt med bildet?

  2. Espen says:

    Det ble kjedelig og tamt.

Kommenter

Relatert