Hammar med hovud i messing og skjeft i stål

Det er hammertime

Espen 2008 11 06

Når det er hammertime, er det time for hammerlaging. Og sidan eg hadde hammertime på måndag, har eg laga meg ein hammar. Formelt sett var det dreiekursdelen av praksiskurset me får på Marin; og for å dreia noko konstruktivt laga me hammar i messig og stål. Det var overraskande enkelt å laga ein flott hammar — han ser nesten skikkeleg ut!

4 kommentarar til “Det er hammertime”

 1. Karoline says:

  Saa flinkt:) Den ba finere enn eg hadde sett for meg! Nesten brukanes jo:p D jekk litt treigt aa skriva kommentar fra ipoden…

 2. Joakim says:

  Ja, ser jo ud så ein hammar til og med. Er det nye reflekshammar til Ziesler?

 3. Espen says:

  Karoline: Kva for ein iPod?

  Joakim: Ja, du får høyre med han om han treng ein ny.

 4. Karoline says:

  iPod touch. Der e ikkje så mange andre iPoder du kan skriva på og kobla t internett.

Kommenter

Relatert