CC by Robyn's Nest

Ukens drink fra A til Å

Joakim 2008 09 04

Ukens drink inneholder til nå 38 smakfulle drinker i et variert spekter. Noen er basert på IBAs standarder, andre er egenkomponerte.

Ukens dink A-Å:

Hva skjer med Ukens drink?

Tidligere var det slik at en ny drink ble publisert hver fredag. Jeg har dessverre ikke nok tid, for ikke å snakke om fantasi, til å holde oppe den høye publiseringfekvensen.

Ukens drink kommer også i fremtiden til å publiseres på fredager, men dog ikke fast. Om du har drukket en god drink du ønsker oppskriften til, eller kanskje du har en oppskrift du vil dele? Da er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar eller sende meg en e-post med forslag.

RSS og hurtilink

Om du ønsker å følge med på Ukens drink kan du følge denne RSS-strømmen. Ukens drink vil også være tilgjengelig gjennom bagateller.com/drink.

5 kommentarar til “Ukens drink fra A til Å”

  1. […] på Ukens drink kan du følge denne RSS-strømmen. Ukens drink vil også være tilgjengelig gjenom bagateller.com/drink. 5 september, 2008 at […]

  2. […] fristelser fra denne serien finner du på her. Du kan være med å bestemme ingredienser eller drinkoppskrifter ved å skrive ditt ønske i en […]

  3. […] Du finner flere forfriskninger under Ukens drink fra A til Å. […]

  4. […] Du finner flere drinker under “Ukens drink fra A til Å”. […]

  5. […] Du finner flere drinker under «Ukens drink fra A til Å». […]

Kommenter

Relatert