Stopp

FAQ - bagateller.com/travel

Joakim 2008 12 29

Stopp

Jeg samlet noen spørsmål som har dukket opp i forbindelse med det digitale ruteheftetbagateller.com/travel under bagateller.com/travel/faq.

Hvorfor digitalisere ruteheftene?

Hovedsaklig fordi jeg er lei av å laste ned store .pdf-dokumenter hver gang jeg har behov for å sjekke en ruteopplysning. Da jeg bruker et utall maskiner er det også uaktuelt å lagre dem.

Hvem er ansvarlig for feil i rutene?

De som utgir ruteopplysningene er ansvarlige for feil og mangler i rutene. I det digitale ruteheftet finner du hovedsaklig ruteopplysninger fra Kolumbus (Rogaland Kollektivtrafikk) og Tide. De har begge godt av å høre fra deg om du er misfornøyd med noe.

Finner du feil og mangler som er relatert til bagateller.com/travel kan du sende en e-post til travel@bagateller.com.

Hvordan kan jeg søke i ruteopplysningene?

Bruk søkefunkjonen i nettleseren din. I opera starter du med . (punktum) etterfølgt av det du søker etter. I Mozilla Firefox starter du ved å skrive inn det du søker etter.

Hvor ofte oppdateres ruteopplysningene?

Ruteopplysningene oppdateres når det foreligger nye opplysninger hos leverandøren. Du kan abonnere på disse oplysningene via denne RSS-strømmen.

Hvorfor bruker du for eksempel ikke ruteplanleggeren til Kolumbus?

Enkelt og greit, den fungerer ikke i alle nettlesere. Spesielt gjelder dette nettlesere for håndholdte maskiner, til eksempel Opera mini. Reiseplanleggeren gir dessuten kun opplysninger som ruter Kolumbus er ansvarlig for.

Takk for alle tilbakemeldingene så langt.

Kommenter

Relatert