Fysikk

Espen 2008 06 06

Så var tiden atter inne for å måtte være offer for muntlig eksamen. Ikke det at muntlig eksamen er så fryktelig skummelt, men noen ganger kan det virke litt feil at et helt år med læring skal vurderes på noen få minutter — for så å stå igjen som en stor og egen karakter. Jeg er i grunnen helt fornøyd med å komme opp i fysikk, men allikevel. Selv om de fleste enten beholder karakteren sin eller går opp, er det noe som skurrer litt med vurderingsformen. Hvor mange muntlige eksamener har en skoleungdom hatt? Jeg teller 2 foreløpig — mens skriftlige eksamener, eller heldagsprøver, går det minst 8 av i året. Det varierer litt akkurat det der. Muntlig eksamen er altså ikke en vurderingsform vi er så veldig bevandret i, men det går som regel greit. Sier statistikken. Så da får vi høre på statistikken, da;)

Nå har jeg konvertert blånyansene i kjemikompendiet mitt til grønnyanser sånn at jeg enklare skal kunne skille ut fysikkompendiet jeg nå lager. Så sånn er det med den saken!

2 kommentarar til “Fysikk”

  1. Joakim says:

    Fysikk e jo strålanes d.. alternativå e jo ikkje å trakta itte meine nå eg. E d muligheter å få et lide innblikk i fysikkompendiet når det bler klart? Samvittigheten trenge litt repetisjon :p

    Ellers kan eg nevna at Ukens drink e udsatt te fystkommande tirsdag. Til dels p.g.a. bilkjøp og fjelltur.

    Lykke te me fysikken då!

  2. Espen says:

    Produktet skal gjerast tilgjengeleg her på bagateller.com når det føreligg i presentabelt omfang.

Kommenter

Relatert