Symaskinreperatør

Karoline 2007 08 15

Symaskinen er ikke like glad i alle stoff. Spesielt ikke de med mange løse tråder på. Da jeg skulle sy sammen et tynt, silkeaktig stoff, kom jeg aldri lenger enn enn cm før det stoppet. Stoffet hadde satt seg fast i der hvor undertråden kommer opp. Å fast satt det. Maktbruk var nytteløst, for stoffet det satt bom fast. Så da var det bare å tilkalle Espen symaskinreperatør.

Det var ganske fasinerende å se inni en symaskin, hvertfall for meg som ikke er den mest tekniske personen. Den var litt mer avansert enn den så ut fra utsiden. Akkurat som noen er smartere enn utseende tilsier. Min kjære Pfaff begynner å dra på årene, noe som viste igjen på alt støvet og ulydene når den var i arbeid. Men den er ikke noe å klage på, for den har aldri sviktet. Så, etter en runde med støvtørking med pensel, og oljing ble maskinen så god som ny. Da maskinen var ferdig fikset, skulle reperatøren ha det litt morsomt. Alle knapper som trykkes kan er trykket på, og alle innstillingene er annerledes… Menmen, symaskinen går hvrtfall som en klokke.

3 kommentarar til “Symaskinreperatør”

 1. Joakim says:

  Hei karoline.
  Hvis du vil at eg ska fiksa bildene dine trenge eg en stor versjon av det fysta.

  Edit:
  Då va det fiksa ;)

 2. Espen says:

  Symaskinen går forøvrig som ein symaskin, ikkje ei klokka.

 3. Karoline says:

  Takk! Eg har nå fått vite ka eg ska jør, så då ska eg forhåpentligvis klara å jør d rett.

  Som sagt, d e ikkje alltid nødvendig å kverulera på alt espen;)

Kommenter

Relatert